Αθλητές τότε . . . διακεκριμένα μέλη της κοινωνίας σήμερα!!!

Πολλοί από τους αθλητές μας έχουν διαπρέψει στο εργασιακό χώρο που διάλεξαν (έχουν γίνει επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίου, διευθυντές τραπεζών, επιτυχημένοι επαγγελματίες κ.λπ.) Δεληγιάννης, Καντάρας, Καστεράς Μίμης, Χατζησταματίου Βασίλης, Παπαντωνίου Σούλης, Αμιτζόγλου Παναγιώτης, Αντωνιάδης Αλέξανδρος και πολλοί άλλοι, κάνοντας περήφανο τον Ο.Θ.Α. που όλα αυτά τα παιδιά γαλουχήθηκαν στους κόλπους του. Με την περηφάνια λοιπόν αυτή ο Ο.Θ.Α. επιθυμεί:

1ον: να διατηρήσει και να συνεχίσει αυτή την παράδοση, να προσφέρει στο σύνολο και ιδιαίτερα στους νέους την απόδραση από τη μοναξιά της πόλης και το φόβο της μάστιγας μια ζεστή οικογένεια με θαλασσινούς ορίζοντες και αθλητικό πνεύμα "Το πνεύμα του εύ αγωνίζεσθαι"

2ον: την ολοκλήρωση, την νομιμοποίηση και την μονιμοποίηση των εγκαταστάσεων του, ουτώς ώστε να γίνει στολίδι της πόλης

3ον: Την αναβάθμιση των αγώνων του και ειδικά των "ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ" σε διεθνές ιστιοπλοϊκό meeting.

 

 

Φωτογραφίες

54 Χρόνια Ζωής

Επίλογος . . .

  • Στα τόσα χρόνια ζωής του, ο όμίλος με τη δυναμική που τον διακατέχει μέσα σε ένα καθαρά αγωνιστικό πνεύμα με λεξής καθημερινές και γνωστές σε όλους όπως το "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ". Οι άγνωστες λεξής κρίνονται ότι είναι για τον Ο.Θ.Α. οι εξής ντόπινγκ και ναρκωτικά, εχθρός μας είναι, διότι είναι εχθρός του ήθους, του μέτρου και του ανθρώπου.

Επικοινωνία

ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.

Διεύθυνση: Β' Πάροδος Θεμιστοκλή Σοφούλη 58
Χώρα: Ελλάδα
Τηλέφωνο:+30-2310-423801
Φαξ:+30-2310-423801
E-mail: info@otha.gr