Από τα 20 ιδρυτικά μέλη ο Όμιλος αυτή τη στιγμή έχει 145 μέλη πολλά από τα οποία είναι από τους πρώτους που γράφτηκαν τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του.

Έχουν προσφέρει πάρα πολλά στον Όμιλο από προσωπική εργασία όπως π.χ. ο μακροβιότερος όλων μας Κος Ιωαννίδης Θεόδωρος, ο Κος Κώτσης Αργύρης και πολλοί άλλοι, αλλά και χρήματα που έδωσαν μέλη όπως ο αείμνηστος Σεραφείδης Γιώργος κατά τις δύσκολές περιόδους που πέρασε ο Ο.Θ.Α., όταν συνάντησε άτομα που επιβουλεύτηκαν τον χώρο του και την υπόσταση του.

Επίσης να σημειώσουμε ότι αρκετά μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου βοήθησαν με την παρουσία τους στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και συνέβαλαν στην επάνδρωση των Δ.Σ. και των επιτροπών της Ε.Ι.Ο. Σιδηρόπουλος Παντελής (Μέλος Δ.Σ. της Ε.Ι.Ο.), Αφατζάνης Ευστράτιος (Μέλος Δ.Σ. της Ε.Ι.Ο.), Κόκκινος Κων/νος (αντιπρόεδρος της Ε.Ι.Ο.), Σμέης Δημήτριος (αντιπρόεδρος της Δικαστικής επιτροπής της Ε.Ι.Ο.

ΣΗΜΕΡΙΝΟ Δ.Σ.

Πρόεδρος: Σμέης Δημήτρης

Αντιπρόεδρος: Αργυρός Γιώργος

Γενικός Γραμματέας: Ζαχαρόπουλος Γιώργος

Ταμίας: Κωνσταντινίδου Γιώτα

Έφορος Ιστιοπλοΐας: Κατσαούνης Μιλτιάδης

Έφορος Εγκαταστάσεων: Ζωγράφος Χρήστος

Έφορος Ερασιτεχνικής Αλιείας: Μαλιγκούρα Μαρία

 

 

Φωτογραφίες

54 Χρόνια Ζωής

Επίλογος . . .

  • Στα τόσα χρόνια ζωής του, ο όμίλος με τη δυναμική που τον διακατέχει μέσα σε ένα καθαρά αγωνιστικό πνεύμα με λεξής καθημερινές και γνωστές σε όλους όπως το "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ". Οι άγνωστες λεξής κρίνονται ότι είναι για τον Ο.Θ.Α. οι εξής ντόπινγκ και ναρκωτικά, εχθρός μας είναι, διότι είναι εχθρός του ήθους, του μέτρου και του ανθρώπου.

Επικοινωνία

ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.

Διεύθυνση: Β' Πάροδος Θεμιστοκλή Σοφούλη 58
Χώρα: Ελλάδα
Τηλέφωνο:+30-2310-423801
Φαξ:+30-2310-423801
E-mail: info@otha.gr