Από τον Ο.Θ.Α. έχουν περάσει εκατοντάδες παιδιά. Άλλα συνέχισαν με μεγάλη επιτυχία το άθλημα, άλλα σταμάτησαν νωρίς. Σήμερα ο Όμιλος έχει στη δύναμη ίου περίπου 30 αθλητές στην Αγωνιστική Ιστιοπλοΐα Τριγώνου στις κατηγορίες OPTIMIST (μικρά σκάφη ηλικία 7 έως 15 ετών), LASER 4.7, LASER RADIAL, LASER STANDARD, EUROPE, FINN (μεγάλα μονοθέσια σκάφη για αθλητές από 15 ετών και άνω.) και 30 αθλητές στην κατηγορία OPTIMIST στην πρωταγωνιστική ομάδα.
Επίσης έχουμε ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ στην κατηγορία OPTIMIST περίπου 15 παιδάκια. 0 στόλος των σκαφών του ανέρχεται σε 23 Optimist, 10 Laser, 4 Europe, 2 Finn, 1 420 και 2 470.
Η Ακαδημία ήταν ένα από τους πρώτους στόχους του Ο.Θ.Α.

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας πέρα από την εκπαίδευση των αθλητών και την εξοικείωση τους με το υγρό στοιχείο έχει επεκταθεί και σε προπονητικά camp αλλά και σε ομαδικές εξόδους και προπονήσεις με απώτερο σκοπό να αγαπήσουν τη θάλασσα αλλά και το άθλημα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Αυτή τη στιγμή ο Όμιλος έχει 2 προπονητές, ο κύριος προπονητής είναι ο Νικόλαος Τζανιδάκης και ο δεύτερος με πτυχίο Γ' κατηγορίας.

Το σκεπτικό και η φιλοσοφία τους είναι μέσα από σκληρή δουλειά, με γυμναστική, με προπόνηση άλλα και διασκεδάζοντας και γελώντας, αγαπώντας αλλά και σεβόμενοι πάντα τη θάλασσα να συγκροτηθούν πολυάριθμες αγωνιστικές ομάδες που να λαμβάνουν μέρος σε όλους τους αγώνες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό με σοβαρότητα και αγωνιστικότητα.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:

Μαθήματα Ακαδημίας OPTIMIST - ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00 - 13:00 Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6933106987 ΣΜΕΗ ΕΙΡΗΝΗ

Φωτογραφίες

54 Χρόνια Ζωής

Επίλογος . . .

  • Στα τόσα χρόνια ζωής του, ο όμίλος με τη δυναμική που τον διακατέχει μέσα σε ένα καθαρά αγωνιστικό πνεύμα με λεξής καθημερινές και γνωστές σε όλους όπως το "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ". Οι άγνωστες λεξής κρίνονται ότι είναι για τον Ο.Θ.Α. οι εξής ντόπινγκ και ναρκωτικά, εχθρός μας είναι, διότι είναι εχθρός του ήθους, του μέτρου και του ανθρώπου.

Επικοινωνία

ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.

Διεύθυνση: Β' Πάροδος Θεμιστοκλή Σοφούλη 58
Χώρα: Ελλάδα
Τηλέφωνο:+30-2310-423801
Φαξ:+30-2310-423801
E-mail: info@otha.gr