Οι αθλητές μεγάλωσαν και μαζί μ' αυτούς μεγάλωσαν και οι απαιτήσεις για ακόμα περισσότερη θάλασσα για ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Όλοι οι αθλητές που ξεκίνησαν την ίδρυση του Ομίλου στο βάθος πάντα του μυαλού τους είχαν την περιπέτεια και την αγάπη προς το υγρό στοιχείο και ύστερα από πολυετή ενασχόληση με το τρίγωνο θέλησαν να δοκιμάσουν κάτι πιο μεγάλο, κάτι πιο απέραντο και αυτό βρίσκεται μόνο στην απεραντοσύνη της θάλασσας.

Είχε δημιουργηθεί στον Ο.Θ.Α. μια από τις πρώτες σχολές Ανοικτής Θαλάσσης με ανθρώπους όχι μόνο απλώς αθλητές αλλά συνάμα και καθηγητές σωματικής αγωγής οι οποίοι ανέλαβαν την "εκπαίδευση" των κάπως μεγαλυτέρων ατόμων που ήθελαν να έρθουν σε επαφή με υγρό στοιχείο

Έτσι ο Όμιλος συμβάλλοντας πάντα στην ενδυνάμωση της σχέσης του ανθρώπου με τη θάλασσα δεν έμεινε πίσω. Παραχώρησε την αίθουσα αθλητών για τη θεωρητική διδασκαλία των μαθημάτων της Ανοικτής Θαλάσσης.

Στοϊκά περίμενε την ενηλικίωση και την οικονομική αποκατάσταση των αθλητών του ώστε να δημιουργήσει μια ομάδα που θα συμμετέχουν και θα κερδίζουν και αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης, ανεξαρτήτως κατηγορίας σκαφών.

 

 

Τα άτομα αυτά θα μπορούσε να ήταν το ενήλικο παρόν και σ' αυτές τις κατηγορίες.

Αθλητές όπως

  • Καστεράς Μίμης

και

  • Καστεράς Στέλιος "πατήρ και υιός" με ιδιόκτητο σκάφος "ΝΕΜΕΑ" κατηγορίας παλαιότερα ORC και τώρα IRC,
  • ο Σιάϋλος Νίκος με το σκάφος "ΑΙΟΛΟΣ" κατηγορίας IRC,

  • ο Χατζησταματίου Βασίλης με το σκάφος ELLINIX συμμετείχαν και συμμετέχουν σε διοργανώσεις Ανοικτής Θάλασσας και μάλιστα με πολλές και μεγάλες νίκες.

Φωτογραφίες

54 Χρόνια Ζωής

Επίλογος . . .

  • Στα τόσα χρόνια ζωής του, ο όμίλος με τη δυναμική που τον διακατέχει μέσα σε ένα καθαρά αγωνιστικό πνεύμα με λεξής καθημερινές και γνωστές σε όλους όπως το "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ". Οι άγνωστες λεξής κρίνονται ότι είναι για τον Ο.Θ.Α. οι εξής ντόπινγκ και ναρκωτικά, εχθρός μας είναι, διότι είναι εχθρός του ήθους, του μέτρου και του ανθρώπου.

Επικοινωνία

ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.

Διεύθυνση: Β' Πάροδος Θεμιστοκλή Σοφούλη 58
Χώρα: Ελλάδα
Τηλέφωνο:+30-2310-423801
Φαξ:+30-2310-423801
E-mail: info@otha.gr